Imprimir

Benvolguts pares i mares:

L’escola ha parlat amb el Daniel Gabarró i està molt il·lusionat de poder venir a parlar amb tots nosaltres i ajudar-nos.

L’escola viu una situació difícil amb dues o més visions que es viuen com a incompatibles. Totes i tots volem el bé dels nostres infants i aquesta polarització no ens fa bé.

Volem superar-les i aprofitar-les per créixer com escola.

Ens acompanyarà en dues sessions amb les famílies, a més n’hi ha una prevista amb el claustre.

> La primera sessió amb famílies serà al dia 10 de desembre de les 18h a les 20h i abordarà eines concretes per analitzar la situació i relacionar-nos de forma constructiva.

> La segona sessió, el dia 13 de gener de 2016 de les 18h a les 20h, ens animarà a dialogar, tot fent servir les eines abordades en la primera sessió, per ajudar-nos a entendre les diferents posicions a l’escola i buscar una forma de generar vincles, un contracte o un marc que porti l’escola a créixer sanament.

Per tal que les sessions siguin útils en Daniel demana que escriviu un mail tot explicant quina és la situació des del vostre punt de vista, de manera anònima, i quines solucions o opcions hi veieu. Aquests mails són molt importants perquè es pugui situar.
El compte és el següent: email.propostes@gmail.com

Gràcies per implicar-vos!

AMPA CIUTAT JARDÍ I L’EQUIP DE MESTRES

Més informació sobre Daniel Gabarró a: www.danielgabarro.cat