benvolgudes famílies,
Com sabeu, a l’Assemblea General del passat mes de març celebrada a Ripollet vam definir com a prioritat de la FAPAC lluitar per aconseguir tombar la LOMCE. Una de les accions concretes és que totes les AMPA de Catalunya ens sumem a la campanya de desobediència i insubmissió a les proves de tercer de Primària (del 18 al 29 d’abril) i sisè (4 i 5 de maig).
Com ja sabeu, des de l’any passat estem promovent i defensant que les famílies puguem exercir el nostre dret a l’objecció de consciència contra les proves d’avaluació de primària. Són les primeres explícitament imposades per la Llei Wert i el cavall de troia en el procés de privatització de l’escola pública.
Les proves externes introduïdes per la LOMCE no són una peça més de l’engranatge de la LOMCE, sinó l’instrument fonamental per mercantilitzar l’educació a través de la classificació dels centres educatius i per controlar l’ensenyament a través de l’estandardització i el blindatge del currículum. Sense les proves externes, la LOMCE es queda sense infraestructura de control.
Queda poc temps per organitzar-nos i actuar-hi! 
La Xarxa d’Escoles Insubmises, amb el suport de la FAPAC, hem elaborat un ARGUMENTARI i unes INSTRUCCIONS per dur a terme la desobediència. És important que les famílies disposem de tota la informació abans de prendre qualsevol decisió. Per això, us convidem a entrar al web noalalomce.net on trobareu recursos i orientacions sobre com podem mostrar objecció a les proves.
Estem convençuts que aquest ha de ser l’any en què aturem la Llei Wert; no fer-ho implicaria un canvi estructural irreversible en el sistema educatiu i un canvi en la nostra manera d’entendre l’educació i la societat.
Us convidem a participar en la campanya de rebuig a la LOMCE
Exercim el nostre dret d’objecció de consciència a les proves tercer i sisè.
Sumeu-vos a la desobediència!
Salutacions cordials,
FaPaC
Categories: General