Taller de risoteràpiaDesprés d’uns dies de descans, reprenem l’Escola de famílies. Serà el proper dimecres, 11 d’abril, amb un Taller de risoteràpia a càrrec d’Antoni Foncuberta (Risofonku).

Farem un taller on riurem amb tots i de ningú.
Treballarem sempre tots junts.
Despertarem el nostre infant interior sovint oblidat. Jugarem per despertar el riure que surt de dins, que és genuï. Eliminarem preocupacions, estrès, vergonyes i pors, fent servir el cami del riure. Generarem moltes endorfines que són les hormones de la felicitat. Treballarem el poder donar-nos permís per riure’ns de nosaltres mateixos per riure amb les altres persones. També treballarem la cohesió, la confiança i la pertinença… rient.

L’Antoni és instructor en risoteràpia integrativa, líder del Ioga del Riure, líder Internacional de ‘Ahumor’ (amor i humor en l’educació) i màster en Risoteràpia i Salut Emocional. Fa tallers en diferents àmbits i treballa molt intensament fent riure equips en l’àmbit de l’esport.

El taller és obert al públic en general i hi haurà servei de monitoratge per a infants de l’escola. Si voleu assistir-hi, siusplau, ompliu el formulari:

[contact-form-7 id=”203951″ title=”Inscripció al Taller de risoteràpia”]