Com cada any, ja tornem a preparar el sopar de cloenda del curs escolar, una activitat més de la Festa Major de l’Escola Ciutat Jardí 2018.

La Festa Major tindrà lloc durant diferents dies a l’escola, però un moment de trobada entre tots els protagonistes d’aquesta festa serà el Sopar de la Festa Major.

Aquest sopar estarà precedit de varies actuacions i events que ja ens són tradicionals, com el mercadet de manualitats i les  actuacions dels infants en les activitats que han dut a terme durant aquest curs i que ens volen mostrar i que veurem explicats en el programa de la Festa Major.

Entre totes les activitats que tindrem el divendres dia 22 de juny, hem pensat unes opcions diferents pel Sopar de la Festa Major, intentant que tothom pugui escollir aquella que més li agradi, s’adapti a les seves necessitats i que tots en puguem gaudir de la millor manera possible.

Informar-vos, també que, com cada any, aquest menú s’adaptarà a persones al·lèrgiques.

  • Opció 1: Taula + cadira. 2,50€ (adult o infant). Caldrà portar-se el sopar. No inclou coberts.
  • Opció 2:  Fideuà, beguda, coberts i postres. Adult: 8,50€  /  Infant: 5,50€.

El pica pica el portarem cadascuna de les famílies per compartir.

Teniu en compte que ambdues opcions inclouen el lloguer, muntatge i desmuntatge de les taules i les cadires que utilitzarem tots, i d’aquesta manera no caldrà que cap família es faci responsable de la recollida final.

Hi haurà servei de barra a càrrec de 5è per recollir diners per l’excursió de l’any vinent. Es faran preus populars d’1€ per refresc, cervesa amb i sense alcohol. Els gots de plàstic tindran un dipòsit d’1€. Si es retorna el got, es retornarà el dipòsit.

Donada la complexitat i l’alta assistència de les famílies al Sopar de la Festa Major, per adquirir els tiquets caldrà:

  1. Omplir el formulari d’aquesta pàgina on podeu indicar els participants i les opcions escollides així com les al·lèrgies i intoleràncies. Obert fins el 15 de juny. Si no heu omplert el formulari (molt recomanat), podeu passar per la secretaria de l’AMPA, i fer a vostra pre-reserva.
  2. Adquirir els tiquets durant la setmana del 18 al 21 de juny.

Els terminis són improrrogables. El dia 21 es donaran per tancades les llistes d’assistència. La persona o persones que no hagi adquirit el seu tiquet podran venir a la festa però NO tindran sopar ni tindran dret a taula o cadira.

Passat el dia 21 de juny, no s’acceptarà cap canvi.

Us hi esperem a tots i a totes.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL SOPAR DE FINAL DE CURS 2017

  1. Inscripcions fins el 15 de juny. Si no heu omplert el formulari (molt recomanat), podeu passar per la secretaria de l’AMPA, i fer a vostra pre-reserva.
  2. Tiquets durant la setmana del 18 al 21 de juny a la Secretaria de l’AMPA.

[contact-form-7 id=”204022″ title=”Inscripció Festa Final de Curs 2018″]


1 comentari

Vanessa Alarcón González · 06/06/2018 a les 14:53

Sóc la mare de Yurena (2on Natalia) y Melissa (P3 Angels) estic intentant inscriurens en el sopar, som 5 a la taula de P3 sense menú. No em deixa enviar el qüestionari o no veig que s’envï

Els comentaris estan tancats.