Ja tornem a estar com cada any, preparant el sopar de cloenda del curs escolar i una activitat més de la Festa Major de l’Escola Ciutat Jardí 2016.

La Festa Major transcorrerà durant diferents dies en l’escola, però un moment de trobada entre tots els protagonistes d’aquesta festa serà el Sopar de la Festa Major.

Aquest sopar estarà precedit de varies actuacions i events que ja ens són tradicionals, com el mercadet de manualitats i les diferents actuacions dels infants en les activitats que han dut a terme durant aquest curs i que ens volen mostrar i que veurem explicats en el programa de la Festa Major.

Entre totes les activitats que tindrem el divendres dia 17 de juny, hem pensat unes opcions diferents pel Sopar de la Festa Major, intentant que tothom pugui escollir aquella que més li agradi, s’adapti a les seves necessitats i que tots en puguem gaudir de la millor manera possible.
Informar-vos, també que, com cada any, aquest menú s’adaptarà a persones al·lèrgiques.

OPCIONSTeniu en compte que ambdues opcions inclouen el lloguer, muntatge i desmuntatge de les taules i les cadires que utilitzarem tots, i d’aquesta manera no caldrà que cap família es faci responsable de la recollida final.

Hi haurà servei de Barra a càrrec de Sercodaga amb preus populars d’1€ per refresc, cervesa amb i sense alcohol.

Donada la complexitat i l’alta assistència de les famílies al Sopar de la Festa Major, el termini per adquirir els tiquets serà durant la setmana del 6 al 10 de juny, de forma improrrogable, data en la que es tancaran les llistes d’assistència, i la persona o persones que no hagi adquirit el seu tiquet podran venir a la festa però NO al sopar ni tindran dret a taula o cadira.

Passat el dia 10 de juny, no s’acceptarà cap canvi.
Cal que lliureu a l’AMPA la butlleta degudament complimentada en el moment d’adquirir els vostres tiquets.

Us hi esperem a tots i a totes.

CONSULTEU AQUÍ EL MENÚ

ARXIU PDF PER EMPLENAR BUTLLETA INSCRIPCIÓ AQUÍ