COM ÉS UN MATÍ QUALSEVOL A ESTADES SMART? FASE3 – 15 DE JUNY, JULIOL, AGOST I SETEMBRE

  • Primer arribem de manera esglaonada, per evitar acumulacions i per grups d’edat anem passant per alguna de les dues entrades ben separades que té Smart. Desinfecció de sabates, control de temperatura, rentada de mans i gel hidro, i a través de transectes organitzats i marcats arribada a les aules grans amb distància social efectiva (deixem les cadires imprescindibles ja preparades, eliminem la resta).
  • Avui els de Primària fem un espirògraf amb Lego Wedo (veure vídeo després). Això ens permet treballar un Taller de Mandales, o d’Estels si estem a prop de Sant Llorenç, etc. A Infantil ho podem fer amb Matatalab o altres pre-robots com els Clever Cats, les Bee-bots, Edison, etc. Aquesta part de robòtica la farem en anglès.
  • Sobre les 10:15h esmorzem i anem al riu, al parc de darrera o als Camps Elisis en grups ben repartits, i mirem i anotem tots els objectes rodons que veiem, semblants als que hem creat amb els robots amb metodologia STEAM.
  • De tornada acabem el robot o fem més Mandales si és necessari, i les comencem a decorar, personalitzar i fer manualitats relacionades. També veiem algún vídeo relacionat en alguna de les Smart TV de que disposa l’acadèmia.
  • Després jugarem a jocs relacionats, llegirem una mica i aprendrem a concentrar-nos i relaxar-nos com fan a Orient.
  • Abans de tornar a casa i ensenyar tot el que hem fet a la mama i el papa, farem una mica d’estona de lleure i joc lliure. Ja tenim ganes de tornar demà!

OBRIM: 8 Juny Fase 2. Matins escolars, reforços.

INICI ESTADES: 22 Juny Fase 3.