FAMILIES!!!

Avui s’ha realitzat una reunió a l’escola per parlar dels instituts que se’ns han assignat: IES Ronda i IES Guindavols. Des de l’escola ens diuen que aquests instituts no segueixen el model educatiu de ciutat jardi. Ensenyament es justifica dient que son els que ens toquen per proximitat. Des de l’escola ens diuen que els instituts que segueixen la nostra linia educativa son: IES Joan Oro i IES Manuel de Montsuar. Per tal de demanar a ensenyament que ens canviin l’assignació d’instituts, s’ha proposat a la reunió fer una recollida de firmes. A més l’equip directiu de l’escola ha demanat una reunió amb ensenyament la setmana que ve, per tal de transmeter-li que des de l’escola no prioritzem la proximitat, sino que el que volem es que segueixi la mateixa linia educativa. Si despres de realitzar aquestes dos accions ensenyament ens denega el canvi d’instituts assignats, s’ha decidit  fer accions més reivindicatives. Aquestes accions no s’han decidit quines seran, així doncs estem oberts a propostes que vulgueu fer. A la reunió s’ha escollit un responsable de cada classe per tal de fer-ne difusió. Parleu amb el o la responsavble de la vostra classe.
El paper per la recollida de les firmes el tindrem demà a la tarda. Els que hi estigueu d’acord firmeu el mes aviat possible, ja que dimarts s’han d’anar a entregar les firmes a ensenyament. 

Penseu, als que esteu a cursos molt inicials, q encara q ens sembli q aixó de l institut ens  queda molt lluny, ARA ÉS EL MOMENT !!! doncs el que es desdideixi ara és el q ens trobarem quan ens arribi el moment
Us anirem informant de tot el que es vagi sabent.
També ens ha arribat això:
“Ja estan preparats els fulls de signatures per començar a signar.
No seria bo que la carta arribés al subdelegat abans que portem les signatures, i per tant, demanaríem que no la feu córrer via foto o whatsapp.
Hi hauran còpies per signar al vestíbul de l’escola, poden signar tantes persones com vulguin. De fet, crec que fora bo deixar els originals al vestíbul, lloc habilitat per signar.
Intentar signar un darrere de l’altre, de manera que no quedin fulls a mig omplir.” 

Moltes Gràcies
Comissió Comunitat Educativa