Faules per viure, faules per conviure

Faules per viure, faules per conviure

La Comissió de Relacions externes ens proposa anar a veure  l’obra de teatre Faules per viure, faules per conviure, de l’AMPA de l’Escola Sant Jordi, que es representarà el proper divendres, 30 d’octubre a les 20h a la Sala 2 del Teatre de l’Escorxador. El preu és de 4€ per entrada que es destinaran a beneficis educatius.

Si hi esteu interessats/des, reserveu les vostres entrades abans del dia 28 a través del formulari que trobareu a la part inferior d’aquest post o de les graelles que trobareu a partir d’aquesta tarda a l’entrada de l’escola. L’AMPA del Sant Jordi ens ofereix la possibilitat de reservar entrades per als socis de la nostra AMPA.

La Comissió de Relacions externes continua creant vincles a la ciutat per oferir-nos una proposta cultural als socis de l’AMPA.

Una aula. Un mestre confiat. Molts nois i noies amb ganes de gresca. I un xicot amb el cap al seu lloc, que vol donar als seus companys grans dosis de tolerància. Aquests seran els ingredients -a més d’un munt d’animals bojos-, d’una trama de faules per conviure.


 

[contact-form-7 id=”23856″ title=”Reserva d’entrades per l’obra Faules per viure, faules per conviure”]