En aquest apartat publicarem el enllaç o la informació de tots aquell esdeveniments i espectacles que s’estan produint de forma espontània i altruista.


31a Mostra d’Igualada

Davant la suspensió de la 31a Mostra Igualada, ens arriba #LaMostraACasa!

Del divendres 27 al diumenge 29 de març, podreu visualitzar 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 clips o entrevistes d’algunes de les companyies programades per aquesta 31a edició al canal de Youtube de la fira. A través del xat, també podreu parlar amb les companyies.

S’aniran publicant els vídeos segons una graella horària que podreu consultar a mostraigualada.cat i es mantindran actius al canal de Youtube una setmana, per tal que els pugueu visualitzar també els propers dies.

Podeu accedir al Youtube de la fira a


Un conte cada dia

En aquests dies tan especials un conte cada dia escrit i explicat per #calcetesbrutes #4contes un canal de Telegram


Titiriteros

Els Titiriteros de Binéfar cada matí a les 10:00 explicaran un conte pels infants. Una altra manera de mira internet.

https://www.facebook.com/109429732415035/posts/3125113257513319/

La Baldufa Teatre

La Companyia de Comediants La Baldufa neix a Lleida l’any 1996. Els objectius principals de la companyia són oferir espectacles d’alta qualitat artística, sense perdre mai el sentit de lhumor que caracteritza les seves obres; crear espectacles multidisciplinars, utilitzant el màxim de recursos teatrals; oferir espectacles per a tots els públics però majoritàriament per al públic infantil; i crear espectacles ideològicament compromesos amb els valors de solidaritat, tolerància i respecte.

youtube.com/user/Baldufateatre  https://youtu.be/ZZ0mGURksJs


PUCKCinema

Més de 80 curtmetratges d’animació per a tothom. Les sessions de ·PUCK són bones per la salut; l’únic que contagien és la creativitat.

puckcinema.com


Radio Garden

Si obriu aquesta web apareixerà un globus terraqui on hi ha mil·lers de punts verds. Són emissores de ràdio de tot el món. Si cliqueu damunt d’un punt verd podreu sentir el que està transmetent l’emissora. És una passada. Música de tot el món. I notícies. Excel.lent per practicar qualsevol llengua i se sent mooolt bé.

radio.garden