El proper 3 de febrer de 17 – 18h, l’empresa ENGIJOC ens presentarà les seves activitats, per a tots aquells que hi estigueu interessats.

ENGIJOC ofereix activitats didàctiques en tres àmbits: per al temps de lleure en format de tallers, cursos i casals, en horari lectiu per incorporar l’experimentació mitjançant tallers a l’aula i formació a docents per facilitar la integració a l’escola de recursos pedagògics com la robòtica educativa.

En les activitats de lleure s’ofereixen diverses temàtiques adequades a les edats dels vostres fills. En totes elles fem agrupaments petits que permeten gaudir d’una fase de coneixement del material i d’aprenentatge dels conceptes bàsics de construcció i programació. D’aquesta manera estan preparats per afrontar la presa de decisió d’un petit projecte, sempre tenint en compte els seus interessos i capacitats.

En aquests procés els participants són els protagonistes, doncs ells es marquen l’objectiu comú a aconseguir, fan recerca d’informació, es distribueixen les tasques, busquen solucions a problemes,… i el monitor/a guia i recolza aquest procés.

Aquesta metodologia permet que els nens i nenes, a través d’un treball basat en el mètode científic i el treball en equip, desenvolupin les seves capacitats creatives, habilitats de comunicació i llenguatge i d’organització i planificació, el pensament crític i vèncer la frustració.

Logo_ENGIJOC

Categories: General