Benvolgudes famílies,

Idea!Us volem recordar que el proper 15 de novembre a les 20:00 hores tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA Escola Ciutat Jardí. És un moment en que tots els socis i sòcies podreu conèixer amb més profunditat el que està tenint lloc a l’Associació. També és un moment en que la vostra participació és molt necessària doncs es prenen decisions que afecten als nostres infants i a tots i totes com a pares i mares de l’escola. La vostra veu és sempre molt important.

 

L’acta de la passada Assemblea, el resum d’activitats 2016-2017, així com el pressupost 2016-2017, estaran disponibles per la seva consulta a la secretaria de l’AMPA a disposició de tots els socis i sòcies de l’entitat.

Aprofitem per recordar-vos que està a la vostra disposició a la secretaria de l’AMPA el cens perquè comproveu les vostres dades abans de l’Assemblea. El vot s’exerceix per família i cal constar al cens per poder-lo exercir. Us recordem també que cal estar al corrent de pagament per poder exercir el dret a vot el dia de l’Assemblea.

S’ha creat un formulari de contacte on podeu expressar els vostres dubtes o preguntes sobre l’Assemblea. No dubteu en utilitzar-lo i us donarem resposta el més aviat possible.

[contact-form-7 id=”203604″ title=”Assemblea 15/11/2017″]

Esperant la vostra presència i participació a l’Assemblea General, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Atentament,

AMPA Escola Ciutat Jardí