Idea!

Us volem recordar que el proper 28 de novembre a les 20:30 hores tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA Escola Ciutat Jardí.


És un moment en que tots els socis i sòcies podreu conèixer amb més profunditat el que està tenint lloc a l’Associació. També és un moment en que la vostra participació és molt necessària doncs es prenen decisions que afecten als nostres infants i a tots i totes com a mares i pares l’escola. La vostra veu és sempre molt important.

L’acta de la passada Assemblea, el resum d’activitats 2018-2019, així com el pressupost 2018-2019, estaran disponibles per la seva consulta a la secretaria de l’AMPA a disposició de tots els socis i sòcies de l’entitat.

Aprofitem per recordar-vos que està a la vostra disposició a la secretaria de l’AMPA el cens perquè comproveu les vostres dades abans de l’Assemblea. Cal constar al cens per poder exercir el vot. Us recordem també que cal estar al corrent de pagament per poder exercir el dret a vot el dia de l’Assemblea.

Esperant la vostra presència i participació a l’Assemblea General, restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Atentament,

AMPA Escola Ciutat Jardí


S’ha creat un formulari de contacte on podeu expressar els vostres dubtes o preguntes sobre l’Assemblea. No dubteu en utilitzar-lo i us donarem resposta el més aviat possible.

[contact-form-7 id=”205227″ title=”Consultes Assemblea General”]