Entrada matí i sortida tarda

L’entrada i sortida de l’acollida és realitzarà per la porta del carrer Pepita Uriz.

Els infants es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada i es netejaran les mans a la sortida abans d’entrar a classe.

Espais

Matí

Des d’allí els infants és dividiran en dos espais: 

  • Menjador d’Infantil: P3,P4 i P5
  • Menjador de Primària: BLOC 1, BLOC 2, BLOC 3.

Tarda

Des de l’aula el monitoratge acompanyarà els infants al pati interior a berenar. També es farà ús de l’aula de Volum.

Horari

Matí

L’entrada a les acollida tindrà lloc entre les 07:45 i les 09:00.

Els infants han d’arribar esmorzats a l’escola, no podran esmorzar a l’acollida.

Tarda

A partir de les 16:20 segons grup estable.

La sortida de l’acollida tindrà lloc fins les 17:30.

Control de símptomes

En cas d’acollida de matí, quan arribin els infants, els rebrà un monitor/a qui els prendrà la temperatura. En el cas que aquesta sigui igual o superior a 37.6 l’infant no podrà entrar a l’escola i haurà de marxar amb la seva família.

En el cas que la temperatura corporal sigui de 37.5 o menys, el monitor/a acompanyarà els infants d’Infantil al menjador petit, passant per la cuina. Els infants de Primària accediran al menjador de Primària per la porta del pati interior.

En el cas d’acollida de tarda, el control de temperatura el durà a terme l’Escola amb els mateixos criteris. El monitoratge d’acollida pot fer control de temperatura si ho estima necessari.

Mascareta i grups estables

Tots els infants que facin ús d’aquest servei hauran de dur mascareta durant tota l’activitat i mantenir la distància de seguretat amb els infants que no són del seu grup estable.

Material personal

Els infants poder dur a l’escola un estoig amb colors, d’ús exclusiu d’acollida. El monitoratge els proporcionarà mandales i fulls per pintar. No poder dur a l’escola jocs ni tampoc joguines per compartir en l’estona d’acollida.

Entrada a l’aula (matí)

A les 08:50 els infants dels cursos d’Infantil A es dirigiran a les aules amb la monitora d’acollida i els infants de 1r, 3r i 5è cap al pati amb les seves tutores per pujar a les aules amb la resta de companys/es.

A les 09:00 els infants dels cursos d’Infantil B i C és dirigiran a les aules amb la monitora d’acollida i els infants de 2n, 4t i 6è cap al pati amb les seves tutores/s per pujar a les aules amb la resta de companys/es.

Després del servei és desinfectaran les taules i cadires.

Sortida de l’aula tarda

Abans del servei és desinfectaran les taules i cadires.

El monitor/a recollirà els infants a les aules.


La validesa de les mesures i organització que es recullen en aquesta pàgina estan subjectes a les variacions legislatives i d’orientacions sanitàries que puguin fer les autoritats pertinents així com a les necessitats del Centre per garantir la salut de tots els membres de la comunitat educativa.

Així doncs, la present pàgina està subjecta a variacions i pot tenir versions i actualitzacions. Actualitzat en data 8 de setembre de 2020.