Com cada any, ja tornem a preparar el sopar de cloenda del curs escolar, una activitat més de la Festa Major de l’Escola Ciutat Jardí 2019.

La Festa Major tindrà lloc durant diferents dies a l’escola, però un moment de trobada entre tots els protagonistes d’aquesta festa serà el Sopar de la Festa Major.

Aquest sopar estarà precedit de varies actuacions i events que ja ens són tradicionals, com el mercadet de manualitats i les  actuacions dels infants en les activitats que han dut a terme durant aquest curs i que ens volen mostrar i que veurem explicats en el programa de la Festa Major.

Entre totes les activitats que tindrem el divendres dia 14 de juny, hem pensat unes opcions diferents pel Sopar de la Festa Major, intentant que tothom pugui escollir aquella que més li agradi, s’adapti a les seves necessitats i que tots en puguem gaudir de la millor manera possible.

Informar-vos, també que, com cada any, aquest menú s’adaptarà a persones al·lèrgiques.


Novetat d’aquest any:

Polsera blava: Festa + menú

Polsera verda: Festa + pícnic


 • Polsera verda – (3,00 €) – Festa + pícnic. Caldrà portar-se el sopar. No inclou coberts.
 • Polsera blava – Adults i exalumnes (9,00 €) Festa + menú. Amanida de l’horta de Lleida, llonganissa de pagès amb samfaina casolana, pa de pagès i terrina de gelat. Coberts inclosos.
 • Polsera blava – Infants (6,00 €) – Festa + menú. Macarrons amb sofregit casolà de tomàquet, salsitxa de proximitat, formatge ratllat, patates xips i olives. Calippo. Coberts inclosos.

El pica pica el portarem cadascuna de les famílies per compartir.

Teniu en compte que ambdues opcions inclouen el lloguer, muntatge i desmuntatge de les taules i les cadires que utilitzarem tots, i d’aquesta manera no caldrà que cap família es faci responsable de la recollida final.

Hi haurà servei de barra a càrrec de 5è per recollir diners per l’excursió de l’any vinent. Es faran preus populars d’1€ per refresc, cervesa amb i sense alcohol. Els gots de plàstic tindran un dipòsit d’1€. Si es retorna el got, es retornarà el dipòsit.

Donada la complexitat i l’alta assistència de les famílies al Sopar de la Festa Major, per adquirir els tiquets caldrà:

 1. Omplir el formulari d’aquesta pàgina on podeu indicar els participants i les opcions escollides així com les al·lèrgies i intoleràncies. Obert fins el 9 de juny a les 23:59. Si no heu omplert el formulari (molt recomanat), podeu passar per la secretaria de l’AMPA, i fer a vostra pre-reserva.
 2. Adquirir els tiquets durant la setmana del 10 al 12 de juny.

IMPORTANT

  • Els terminis són improrrogables.
  • A partir del 12 de juny no s’acceptarà cap canvi.
  • El dia 14 de juny a partir de les 21h (hora de sopar), la persona o persones que no s’hagin inscrit hauran de marxar del centre o adquirir la polsera verda (3,00€), però no tindran dret a taula o cadira.

Us hi esperem a tots i a totes.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL SOPAR DE FINAL DE CURS 2019

 1. Inscripcions fins el 9 de juny a les 23:59. Si no heu omplert el formulari (molt recomanat), podeu passar per la secretaria de l’AMPA, i fer a vostra pre-reserva.
 2. Polseres durant la setmana del 10 al 12 de juny a la Secretaria de l’AMPA.

[contact-form-7 id=”204829″ title=”Inscripció Festa Final de Curs 2019″]

Sopar final de curs 18-19