Com sabeu, ahir vam anar a la reunió amb el Sr. Culleres 6 pares i mares. En principi la seva proposta ha estat que continuarien amb la mateixa idea que havien plantejat al principi. Per part nostra hem manifestat la nostra discrepància.

Hem estat (entre esperes i endarreriments i mes esperes) fins a les 11_30 h allà. Durant els temps de de la reunió, en un moment donat, buscant alternatives, hem tret la possibilitat de que ens adjudiquessin 3 instituts, Ronda, Guindavols i Joan Oro.

Per sorpresa nostra no li ha semblat malament al Sr. Culleres. Finalment hem quedat que el dilluns vinent ens faria arribar la seva proposta definitiva, que podria ser aquesta, la de que ens adjudiquin 3 instituts (després hem sapigut que amb les escoles Alba també estan en aquesta línia d’oferir 3 instituts, i també que els tenen adscrit el Camp escolar, tenen 3 instituts per triar, per tant no seria una excepció lo nostre).

Creiem que ara, tal i com vam parlar, el següent pas es convocar a tots els pares per al dimarts dia 20 de gener a les 17 h a la sala gran de l’escola (ja he parlat amb l’Alba per tal de que ho puguem fer) i ja tindrem la resposta del Sr. Culleres definitiva. Podrem decidir el que fem o quins passos cal fer o no, si la resposta ens sembla satisfactòria.

No es per tirar les campanes al vol, però creiem que si tenim aquesta opció és perfecta, ja que tindrem 3 instituts per triar.

Per tant, si us plau, comuniqueu a les vostres classes que es convoca a tots els pares i mares a una reunió el dimarts a les 17:15 h a la sala gran per informar-los de la resposta (que ja tindrem) del Departament respecte a les adscripcions

Salut i moltes gràcies