Benvolgudes famílies,

Ens fa especial il·lusió dir-vos que en breu el pati dels petits millorarà el seu aspecte gràcies a una iniciativa conjunta entre mestres de l’escola i l’AMPA. Aquesta iniciativa forma part del projecte que dues estudiants en pràctiques d’educació infantil, que comparteixen el dia a dia amb els nostres infants, van presentar a principi de curs i que ha estat acceptat amb moltes ganes.

Començarem amb petites coses que ens oferiran grans moments de joc, de creativitat i d’experiència, com ara repintar la pissarra de la paret exterior, ampliar el nombre de jardineres, netejar i condicionar el racó d’hort o incorporar elements de joc i sonors, entre altres.

Per dur a terme aquesta iniciativa necessitem la col·laboració de les famílies, per això demanem que tothom que disposi de temps i ganes faci arribar un correu a la comissió d’obres (ciutatjardi.obres@gmail.com).

musical_abans

Abans

musical_despres

Després

Abans

Abans

pissarra_despres

Després


1 comentari

Cuca Sanz · 09/11/2016 a les 7:26

Genial!!! Una iniciativa extraordinaria!! Muchos ánimos! Entre todos demostraremos que edta escuela vale la pena! Gracias! Un abrazo!

Els comentaris estan tancats.