Benvolgudes famílies,

a l’assemblea de comunitat educativa hem parlat de la proposta que es fa des de la comissió de Festa Major de l’escola d’elaborar un gegant i una bèstia per tenir-la a l’escola de cara a festes que s’organitzin. La proposta va encaminada en esdevenir tot el procés en un espai compartit de família-escola.  Per això, es demana ajuda i implicació de les famílies. I sobretot ganes i il·lusió.

Ja ha sortit gent voluntària per formar part d’aquest grup de la comunitat que s’encarregarà de pensar, dissenyar i construir. Les persones que formen part del grup de moment són:

Miquel, Eric, Laia C., Laia E., Silvia, Mònica, Rosa, Hannah, Eli i Anna.

Es necessita encara més gent. És per això que fem extensible aquest escrit per a la gent interessada a participar-hi. La primera reunió d’aquest grup es farà el proper dimecres dia 21 de gener a les 17.15 a la Sala de Construccions d’infantil. Qui tingui ganes de venir ja sap on ens trobarem, i si per casualitat teniu ganes de participar però per tema horaris es fa difícil, envieu-nos un correu a comeduciutatjardi@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de solucionar-ho de la millor manera possible per garantir la vostra participació.

No us ho perdeu!! Apunteu-vos a la gresca!!

Us esperem!!

Moltes gràcies

Comunitat Educativa