Estimades famílies,
Avui dilluns heu rebut un manifest amb recollida de signatures per evitar la supressió d’una de les línies de P3 de l’escola. Firmeu-lo els pares i les mares si hi esteu d’acord i entregueu-lo demà a la tarda a l’AMPA o als tutors. Dimecres les entregarem al Departament per fer constar el nostre rebuig unànime a aquesta decisió.

A més, us informem que durant el dia d’avui ens hem reunit amb el director dels serveis territorials, Miquel Àngel Cullerés, que ha confirmat la decisió de tancar una línia de P3 a l’escola. També ens hem reunit amb els diferents grups polítics de la ciutat, excepte amb Convergència, amb qui ens reunirem demà a la tarda.
Us informem que tots ens donen suport.

Us recordem que demà a la tarda, a les 17.30h, farem una roda de premsa al local de l’AAVV Ciutat Jardí-Les Valls. Encara que l’espai sigui petit, ens agradaria que vinguéssiu com a mostra de recolzament.

Comissió en defensa de la 2a línia de P3

Aquí podeu baixar el manifest per signar

Categories: General

2 comentaris

Natàlia · 15/03/2016 a les 19:47

Una llàstima que aquest manifest hagi estat tan precipitat, perquè ja no sóc a temps de signar-lo, i n’estic segura que, com jo, d’altres famílies. S’han d’intentar fer les coses no pas d’avui per demà, perquè tots i totes tenim circumstàncies personals i anem prou atrafegats, i molts cops ens n’assabentem, d’assumptes importants, tard. És una observació, en cap cas una crítica destructiva, en tot cas seria constructiva.

Administrador Web · 16/03/2016 a les 15:10

Les circumstàncies, ens han dut a mobilitzar-nos de la manera més àgil possible; per tal de lluitar a favor de l’escola pública i de l’ensenyament de qualitat. Si ho desitges encara hi ets a temps de signar a traves de la campanya que s’esta movent on-line via http://www.change.org, la qual t’adjuntem l’enllaç perquè hi puguis signar.
Gràcies
https://www.change.org/p/meritxell-ruiz-evitar-l-eliminació-de-la-segona-línia-a-l-escola-pública-ciutat-jardí-de-lleida?recruiter=19140971&utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp

Els comentaris estan tancats.