Benvolgudes famílies,

us passem el cartell sobre el cicle de xerrades-taller que hem organitzat pel mes de febrer i de març des de laComunitat Educativa.

Seran unes xerrades formatives i gratuïtes sobre jocs de taula que ens oferirà el Tadeo, pare de l’escola i ludotecari. Presentarà una selecció de jocs de taula per conscienciar a les famílies i també ens mostrarà una selecció de jocs creats per ells mateixos i que podem crear a casa amb material de rebuig.

Concretem aquest cicle de xerrades sobre el joc en dues sessions de presentació de jocs i una tercera en la que puguem jugar. Les dues primeres sessions seran sense els infants i la última per jugar amb famílies i infants.

Hi haurà espai per deixar als infants en les dues priemres xerrades. Les dates seran tres dimecres de 17.15 a 18.45:

11/02: presentació de jocs de taula “tradicionals”

25/02 : presentació de jocs fets que podem fer nosaltres a casa

11/03: juguem a jocs de taula en família

 

D’altra banda, d’ara endavant en els actes que farem hem decidit obrir una borsa de persones voluntàries que puguin acompanyar als infants mentres les seves famílies gaudeixen dels diferents actes organitzats. Ho fem per evitar massa costos donat que des de l’AMPA s’assumia econòmicament aquests costos de monitoratge. Un cop aconseguim la llista de gent (desitgem que així sigui) anarim demanant que acompanyin als infants els dies que es faci qualsevol acte que ho necessiti. Comencem aquest voluntariat amb el cicle de tallers sobre el joc, així que si teniu ganes d’ajudar podeu enviar mail a aquest correu i us apun tarem i també trobareu a l’escola uns graella on es podreu apuntar i ens posarem en contacte amb vosaltres per organitzar-nos.

Us animem a participar tant del cicle de xerrades com en la borsa de persones voluntàries.

Moltes gràcies.

Comunitat Educativa