Des de la seva creació, l’AMPA Ciutat Jardí ha comptat amb la col·laboració de persones que, de forma totalment altruista i voluntària, han dedicat temps i esforços per millorar l’escola, han pres part activa en l’educació dels infants del centre o han dotant de serveis i recursos a les famílies i membres de la comunitat educativa.

Actualment, en el funcionament de l’AMPA, prenen un pes molt important les tasques de les persones voluntàries qui, organitzades en comissions de treball o de manera individual, fan possible el seu dia a dia.

Si esteu interessats, podeu consultar:

Els pares i mares i resta de membres de la comunitat educativa podeu oferir-vos com a voluntaris mitjançant el formulari d’aquesta pàgina.

Aquest, a part de les corresponents dades de contacte, recull informació d’interès per poder contactar amb les persones voluntaris i per poder determinar les àries dels vostres interessos i poder així lligar-les amb les necessitats de l’AMPA

[contact-form-7 id=”71019″ title=”Borsa de voluntariat”]

S’informa que les dades incloses en aquest formulari seran gestionades conforme al previst en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.