ACTIVITATS FAMILIAR de febrer a maig

 

 

 

 

 

 

Retalla, enganxa i dissenya un llibre

Dissabtes, a les 12.00 h i a les 18.00 h, i diumenges, a les 12.00 h

Lloc: Centre d’Art la Panera

Edat: de 4 a 10 anys Preu: gratuït Inscripcions: places limitades. Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat.

L’espai miniPanera acull la mostra «miniÍndex». Els murs d’aquest espai s’omplen de llibres, de manera que es desplega una petita biblioteca adreçada a nens i nenes. A partir d’observar i esbrinar com estan ordenats, descobrirem publicacions úniques que ens sorprendran pel seu format, el seu disseny i les seves narracions. Us invitem a passar una estona en família per gaudir dels llibres i construir el vostre propi àlbum il·lustrat utilitzant com a eina la imaginació.

ACTIVITATS FAMILIARS 1–3 anys

L’art, una petita experiència

Dissabte 14 de març, a les 12.00 h, Dissabte 18 d’abril, a les 12.00 h, Dissabte 16 de maig, a les 12.00 h

Lloc: Centre d’Art la Panera

Edat: d’1 a 3 anys

Durada: 45 minuts

Preu: gratuït Inscripcions: places limitades. Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat.

Amb l’objectiu d’apropar l’art a tothom us oferim visites familiars adreçades a nens i nenes d’un a tres anys. Durant la visita a l’espai miniPanera, descobrirem la mostra «miniÍndex», en la qual experimentarem amb l’art a partir del joc, ens aproparem als llibres il·lustrats i aprendrem quins són els colors que ens envolten. Us invitem a aprendre, compartir i gaudir d’un primer contacte amb l’art contemporani en família.

Podeu trobar més informació imac centre d’art la Panera