SPORT-01

Benvolgudes famílies,

des de l’AMPA de l’escola volem reactivar la participació dels nostres infants en activitats esportives.

En principi ens hem proposat informar-vos i engrescar-vos a participar en activitats atlètiques de caràcter individual, a les que podem acudir en grup, perquè els nostres fills puguin gaudir-ne en companyia dels seus amics i companys.

Periòdicament us anirem informant de les diverses activitats que vagin sorgint, però hem cregut convenient iniciar aquesta nova iniciativa amb una cursa a la que anys enrere ja acudíem, com és el Cross Ciutat de Mollerussa.

Més endavant us anirem informant de més activitats, intentant especificar si es tracta de curses amb caràcter solidari, els preus, les activitats paral·leles i la major informació possible de cadascuna.

Tanmateix estaríem encantats de rebre qualsevol suggeriment envers possibles activitats atlètiques o de qualsevol altre esport, que en puguin gaudir els nostres infants.

L’activitat esportiva és una font de valors importants que creiem que poden resultar perfectament complementaris als que poden proporcionar l’escola i les respectives famílies.

Salutacions,

Comissió de Serveis
AMPA CEIP Ciutat Jardí